Ben jij onze nieuwe en ambitieuze cv monteur?

Functieomschrijving

Als cv monteur krijg je elke dag weer te maken met verschillende uitdagingen. Aan jou de taak om deze uitdagingen met beide handen aan te pakken en er flexibele oplossingen op te bedenken. C&W installatietechniek is thuis in alle soorten installaties, zowel zakelijk als particulier. Als cv monteur houd jij je dagelijks bezig met alle vlakken van de installatie- en verwarmingstechniek. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden ook uit zinkwerk, dakwerk, ventilatie en soortgelijke werkzaamheden.

Beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Zelfstandigheid
  • Flexibiliteit
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Oog voor detail
  • Bereidheid voor het draaien van storingsdiensten
  • Aantoonbare en tevens relevante ervaring met gas, dak, water en zinkwerk

Over C&W Installatietechniek

C&W Installatietechniek is een professioneel bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van cv installaties en alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot water, gas, dakwerk, zinkwerk, rioolwerk, ventilatie, elektra en tegelzetten. Ook het bouwen en verbouwen van badkamers en toiletten behoren tot onze werkzaamheden.

Wij hebben onze eigen servicemonteurs in dienst, zodat we de kwaliteit op het gewenste niveau houden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Rotterdam, Den Haag, Gouda en omstreken.

Contactgegevens

Stuur je sollicitatie naar info@cenwiinstallatietechniek.nl. Je kan ook de sollicitatie per post sturen naar het volgende adres: C&W installatietechniek, T.a.v. Danielle Bremmer, Bredeweg 45, 2751 GH Moerkapelle. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 079-5933700

C&W installatietechniek
Bredeweg 45 2751 GH Moerkapelle
079 59 33 700 info@cenwinstallatietechniek.nl