Loodgieter Moerkapelle

Voor een loodgieter in Zoetermeer kunt u te allen tijde bij C&W Installatietechniek aankloppen. Of het nou gaat om een verstopte riool in Zoetermeer of een compleet nieuwe aanleg: wij kunnen u overal bij helpen. Hierbij kunt u denken aan de volgende zaken: vervangen van de riolering, opsporen en verhelpen van stinkende geuren, afvoer ontstoppen, het plaatsen en legen van vetputten, riool ontstoppen en grondwerk. Heeft u een lekkage in Zoetermeer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Over C&W Installatietechniek; meer dan enkel een loodgieter in Zoetermeer

Wij van C&W Installatietechniek hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van uw CV installatie. Maar dat is niet het enigste. Wij hebben al die jaren ervaring in alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot water, dak, dakwerk, zinkwerk, rioolwerk, ventilatie, elektra en tegelzetten. Wilt u graag uw badkamer en/of toiletten verbouwen? Ook dan behoort tot onze expertise. C&W Installatietechniek heeft haar eigen servicemonteurs. Hierdoor kunnen wij kwaliteit blijven waarborgen. U kunt ons inschakelen voor:

  • Installatietechniek;
  • Loodgieter;
  • Dakwerkzaamheden;
  • Verwarming;
  • Verlichting;
  • Riool;
  • Gas, water en elektra

Heeft u een noodgeval? Ook dat is voor ons geen probleem: wij zijn namelijk 24/7 te bereiken.

Meer van C&W Installatietechniek

Bent u benieuwd naar ons werk als loodgieter in Zoetermeer? Klik dan eens bovenin de pagina op de button ‘projecten’. Hier kunt u een kijkje nemen in verscheidende werkzaamheden die wij verricht hebben. Klik op de foto waar u interesse in heeft en u ziet zowel de start van het project als het eindresultaat. Projecten waar zowel wij als de klant trots op zijn.

Neem vrijblijvend contact op met C&W Installatietechniek!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot uw riool in Moerkapelle? Of over een van onze andere werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met C&W Installatietechniek op door te bellen naar 079 59 33 700 of een e-mailbericht te sturen naar info@cenwinstallatietechniek.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Contactformulier


*

*


C&W installatietechniek
Bredeweg 45 2751 GH Moerkapelle
079 59 33 700 info@cenwinstallatietechniek.nl