Dakdekker Zoetermeer

Voor een dakdekker in Zoetermeer kunt u te allen tijde bij C&W Installatietechniek aankloppen. Koper-, lood- en zinkbewerking zijn de ambachtelijke werkzaamheden waarmee wij de veelzijdigheid van C&W Installatietechniek laten zien. Veel van dit werk is door machinewerk vervangen, maar wij proberen (altijd in overleg met u) de juiste aanpassing of aanleg te verzorgen. Heeft u een daklekkage in Zoetermeer? Ook daar kunnen wij u vanaf helpen!

Over C&W Installatietechniek; meer dan enkel een dakdekker in Zoetermeer

Zoals gebleken is, kunnen wij u op het gebied van dakbedekking uitermate van dienst zijn. Maar daarnaast heeft C&W ook al meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van CV-ketels. Maar wij hebben ook 20 jaar ervaring in werkzaamheden met betrekking tot water, dak, zinkwerk, rioolwerk, ventilatie, elektra en tegelzetten. Wij hebben hierbij onze eigen servicemonteurs in dienst. Zo kunnen wij onze kwaliteit continue op een hoog niveau houden. U kunt ons dus inschakelen voor:

  • Installatietechniek;
  • Verwarming;
  • Verlichting;
  • Riool;
  • Dakdekker;
  • Dakwerkzaamheden;
  • Gas, water en elektra

Heeft u een noodgeval? Bijvoorbeeld een daklekkage in Zoetermeer? Ook dat is voor ons geen probleem: wij zijn namelijk 24/7 te bereiken.

Meer van C&W Installatietechniek

Bent u benieuwd naar ons werk als dakdekker in Zoetermeer? Als u op de button ‘projecten’ bovenin de webpagina klikt, kunt u voorgaande projecten van C&W Installatietechniek bekijken. Klik op de foto waar u interesse in heeft en u ziet zowel de start van het project als het eindresultaat. Projecten waar zowel wij als de klant trots op zijn!

Neem vrijblijvend contact op met C&W Installatietechniek!

Heeft u een daklekkage in Zoetermeer? Wilt u uw dak onderhouden of vervangen? Of wilt u gerbuik maken van een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met C&W Installatietechniek op door te bellen naar 079 59 33 700 of een e-mailbericht te sturen naar info@cenwinstallatietechniek.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

Contactformulier


*

*


C&W installatietechniek
Bredeweg 45 2751 GH Moerkapelle
079 59 33 700 info@cenwinstallatietechniek.nl