image

Nefit Actie:

In deze periode bent u vast met andere dingen bezig dan met uw cv-ketel. Toch willen we u deze aanbieding niet onthouden. Bent u binnenkort toe aan een nieuwe verwarmingsketel, dan is dit het moment! Ten eerste weet u dan zeker dat u in het najaar niet onverwacht in de kou komt te staan. Bovendien krijgt u nu bij ieder Nefit product een gratis Bosch product cadeau!

Tijdelijke actie: een gratis Bosch bij een Nefit

Als u nu bij ons een Nefit toestel koopt en door ons laat installeren, ontvangt u een gratis Bosch product naar keuze. Een innovatieve Bosch stofzuiger met nieuwe HiSpin motor bijvoorbeeld. Of een superhandige Bosch 3-in-1 accusnoeischarenset. Of een van de andere cadeaus waarvoor u in de winkel al gauw € 140 tot € 160 betaalt! Dus twee A-merk producten voor de prijs van één!
U krijgt een gratis Bosch product bij aanschaf van de volgende energiebesparende Nefit producten:


Nefit HR-ketels

Met de nieuwe generatie van Nederlands’ meest vertrouwde merk bent u klaar voor de toekomst. Vergeleken met een oude HR-ketel bespaart u met een nieuwe Nefit tot € 200 euro op jaarbasis.

Nefit Warmtepompen (nu met hoge subsidie!)

Met een Nefit warmtepomp kiest u voor een duurzame aanvulling op uw HR-ketel. Of als alternatief voor uw oude ketel. Duurzame energie uitschone buitenlucht of restwarmte: zo bespaart u tot wel 40% op energiekosten.

Nefit Zonneboilers (nu met hoge subsidie!)

Warm water met zonne-energie? Met een Nefit zonneboiler als aanvulling kunt u zo tot wel 60% van het warme water voor douche, bad en keuken met daglicht verwarmen!

Nefit Zonnestroom

Met de complete Nefit PV-systemen wekt u uw eigen groene stroom op. Bij Nefit heeft u harde garanties, tot wel 30 jaar lang.

Profiteer deze zomer

Bij aankoop krijgt u van ons een voucher waarmee u direct uw gratis Bosch product kunt bestellen. Dus is uw ketel (bijna) aan vervanging toe, laat dan dit voordeel niet liggen! Deze actie geldt tussen 16 mei en 31 augustus 2016. Wacht dus niet tot het najaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag over de beste oplossing.
C&W installatietechniek
Bredeweg 45 2751 GH Moerkapelle
079 59 33 700 info@cenwinstallatietechniek.nl